VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE

Norsk Folkehjelp 

Norsk Folkehjelp er en politisk uavhengig medlemsorganisasjon. De har om lag 100 lokallag over hele Norge og jobber i mer enn 35 land. Norsk Folkehjelp ble stiftet i 1939 som fagbevegelsens humanitære solidaritetsorganisasjon. Deres mål er å bedre folks levekår og bidra til et demokratisk, rettferdig og trygt samfunn.

I Norge jobber Norsk Folkehjelp på to områder: Førstehjelp og redningstjeneste, i tillegg til flyktnings- og inkluderingsarbeid.

Hjemmeside: https://folkehjelp.no/

Talerlisten

Talerlisten hjelper arrangører å finne og bestille foredragsholdere og kursholdere til seminarer, kick-off, kurs, konferanser, julebord, sommeravslutninger og møter. De gir råd og hjelper alle.

De har god oversikt over gode foredragsholdere i Norge, og vet hvem som passer til hva. De har et stort kontaktnett og skaffer også kjendiser, utenlandske foredragsholdere og gode underholdere.

Hjemmeside: https://talerlisten.no/

Dr. Hexebergs klinikk

Sofie og Erik Hexeberg har et bredt utvalg av tjenester på sin klinikk. De tilbyr timer både på deres kontorer både i Sandvika og Tønsberg. I tillegg tilbyr de konsultasjoner pr telefon.

Erik Hexeberg er spesialist i indremedisin og tar seg av mer kompliserte indremedisinske problemstillinger, diabetes, hjerte- og karsykdommer og rådgiving knyttet til kolesterol. Sofie Hexeberg har mer erfaring med PCOS, infertilitet og graviditeter.

De har i tillegg utgitt flere bøker, blant annet Frisk med lavkarbo.
Hjemmeside: https://drhexeberg.no/

Bittens Addiction

Bitten Jonsson er en av verdens fremste på sukkeravhengighet, hun underviser og foreleser om sukkeravhengighet i inn og utland. Bitten er utdannet sykepleier og addictionspesialist og forfatter av flere bøker om sukkeravhengighet. Hennes siste bok heter Sockerbomben 3.0. Frisk uten sukker samarbeider med Bittens Addiction.

Hjemmeside: https://www.bittensaddiction.com/

Tanketreneren Veronica Hetland

Veronica Hetland er tanketrener og driver Norges eneste mentale treningssenter på nett. Hun har spesialisert seg på hvordan hjernen fungerer og hvordan vi kan omprogrammere denne for å fungere mer hensiktsmessig for oss. Hun har skrevet boken Tenk deg et bedre liv.

Hjemmeside: https://www.tanketreneren.no/

Indi Spice 

Indi Spice er en Indisk takeaway kjede som ønsker å tilby autentisk Indisk mat til en hyggelig pris. De er kjent for deres etniske smaksopplevelse og fersk mat som er inspirert av robuste smaker fra det nord indiske kjøkkenet.

Frisk uten sukker AS har inngått et samarbeid med Indi Spice som nå tilbyr FUS-godkjente matretter på sin meny. Dette vil si matretter uten sukker og mel, samt at man får salat i stedet for ris som tilbehør. 

Indi Spice har foreløpig avdelinger i Lillestrøm og Sarpsborg.

Hjemmeside: https://www.indispice.no/

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.