Vilkår og personvern

VILKÅR

Alt innhold på denne websiden og materiale som er tilgjengelig i våre kursportaler eies av Frisk uten sukker AS, heretter kalt FUS.

Ved kjøp av onlinekurs og programmer hos FUS, får du tilgang til kursportalen i 1 år. Alt innhold på kursportalen er kun for personlig bruk og det er ikke tillatt å kopiere eller formidle materiale fra kurset uten særskilt godkjenning.

Ved forhold som er utenfor vår kontroll forbeholder vi retten til å avlyse eller utsette webinarer, onlinesendinger, eventer og kurs. Du vil i så fall få tilbud om å delta på et senere tidspunkt eller å få refundert innbetalt beløp.

FUS fraskriver seg alle økonomiske krav knyttet til våre tjenester og materiale. Som kunde hos oss aksepterer du fullt ut våre vilkår og er selv ansvarlig for egen fremgang og resultater. Det understrekes at vi ikke behandler eventuelle medisinske utfordringer, det må utelukkende gjøres av fastlege eller annet kvalifisert helsepersonell. Våre tjenester er kun ment for å opplyse og gi råd om hvordan du kan påvirke din hverdag og leve godt med en sukkeravhengighet.

På våre kurs og samlinger ønsker vi at deltakerne deler erfaringer og utfordringer underveis. Det er derfor taushetsplikt for informasjon som du blir kjent med i denne sammenheng. Det betyr at du ikke kan dele informasjon om andre deltakere på våre webinarer eller kurs, men du må gjerne dele egne erfaringer og resultater. FUS har taushetsplikt overfor alle våre kunder og vil ikke dele informasjon med andre med mindre det er gitt særskilt tillatelse til å gjøre dette.

Hvis du er fornøyd med våre tjenester så ønsker vi at du formidler dette videre.  Er det noe du er misfornøyd med så ikke nøl med å sende oss en e-post på [email protected]. Dine tilbakemeldinger er viktig for oss og vi skal gjøre det vi kan for at du blir fornøyd. FUS forventer at eventuelle tvister eller klager tas skriftlig med oss direkte slik at vi kan gjøre vårt for å løse dette. Slike saker skal ikke fremføres i andre kanaler enn epost eller telefon, med oss direkte. Skulle vi ikke komme til enighet kan saken bringes inn for forliksrådet.

Behandling av personopplysninger

Vi behandler ikke sensitive personopplysninger.

FUS vil kunne lagre navn, postadresse, epostadresse og telefonnummer for alle som registrerer seg som deltaker på webinar, eventer eller onlinekurs. Dette vil være potensielle nye kunder, tidligere kunder og eksisterende kunder hos FUS. I tillegg lagres kommunikasjon som gjøres med FUS, eksempelvis via epost og innlegg på våre Facebook sider. Vi bruker informasjonskapsler på våre nettsider for besøksstatistikk. Ved betaling av tjenester via kredittkort vil også kredittkortinformasjon lagres hos vår tjenesteleverandør Stripe.

Vi garanterer at dine personopplysninger ikke deles med tredjepart, med unntak av deling som er nødvendig for vår drift (herunder påkrevde rapportering til myndigheter, regnskap og våre samarbeidspartnere). FUS bruker tjenester fra leverandører for å kunne tilby onlinekurs og webinarer. Våre tjenesteleverandører er Fiken, Kartra, Zoom, Drip, Stripe og GenesisDigital, i tillegg til Microsoft som leverer eposttjenester. Vi forutsetter at alle våre tjenesteleverandører følger regulatoriske krav til behandling av personopplysninger (GDPR).

FUS garanterer at personopplysninger ikke brukes til annet formål enn beskrevet over og at vi skal sikre informasjonen på best mulig måte slik at den ikke tilfaller uvedkommende.

Om du ikke ønsker å motta eposter eller annen informasjon fra oss, kan du enkelt avmelde deg ved å følge linken nederst på epostene fra oss. Alternativt kan du sende oss en e-post på [email protected]  og be om å bli avmeldt. Du kan kreve å få innsyn i og/eller få korrigert eller slettet all informasjon vi har registrert om deg. Dette gjør du ved å sende oss en skriftlig forespørsel til [email protected] .