HVEM ER VI?

 

Frisk uten sukker ble etablert i 2017 av gründer og daglig leder Bente Josefsen. Hun er utdannet innen avhengighetsmedisin med spesialisering på sukkeravhengighet. Med seg på laget har hun ett team bestående av en klinisk ernæringsfysiolog, sykepleier og rus-konsulent som daglig hjelper mennesker med å senke sitt sukkerinntak for å oppnå en bedre helse. Derav navnet Frisk uten sukker.

I dag ser vi ett voksende problem hvor hele 70% av den voksne befolkningen i Norge har en eller flere livsstilssykdommer som overvekt, diabetes, hjerte- og karsykdom, høyt blodtrykk, KOLS, benskjørhet, hjerneslag eller visse typer kreft.

Vi i Frisk uten sukker ser en sterk sammenheng mellom økningen i livsstilsykdommer og inntak av sukker og høyprossesert mat med høyt karbohydratinnhold. Derfor brenner vi for å få ned det generelle sukkerforbruket i Norge og har satt oss ett hårete mål om å redusere inntaket av sukker i den norske befolkningen med hele 20% innen 2032. Vi er også den eneste bedriften i Norge som tilbyr tilrettelagte tjenester til de som har en sukkeravhengighet.

 

Ta ett skritt for din helse i dag!

Bli med i FUS Klubben! INFO HER

 

Om du ønsker å holde deg oppdatert på informasjon rundt sukker, og mer inspirasjon kan du bli med i FUS-gruppen på facebook i regi av Frisk uten sukker og følge vår bedriftside Frisk uten sukker.

TEAMET 

 

 

 

Bente Josefsen

Daglig leder

Bente er utdannet innen avhengighetsmedisin med spesialisering på sukkeravhengighet. Hun er den eneste med denne bakgrunnen som tilbyr bistand til mennesker med sukkeravhengighet i Norge. I tillegg til å være utdannet sukkeravhengighetsterapeut er hun også utdannet innen arbeidsrettet rehabilitering, er friskvernkonsulent og kommunikolog.

I 14 år har hun holdt kurs, foredrag og jobbet med coaching. 
Hun er kjent for sin fagkompetanse på sukkeravhengighet, gode humør og evne til å inspirere. 

 

Marie 

Klinisk ernæringsfysiolog

Marie er autorisert Klinisk ernæringsfysiolog med master fra Universitetet i Bergen (UiB) og har bred kunnskap innen ernæringsfaget. 

Hennes interesse for ernæring oppstod da hun var på utveksling i USA hvor holdninger, kultur og forståelsen av ernæring på mange  måter var annerledes fra hva det er her i Norge.

Etter sin master valgte hun å ta en videreutdannelse innen økonomi og ledelse.

 

Siv Eines

Medlemsansvarlig

Siv er utdannet sosionom med videreutdanning innen rus og avhengighet, kostholdsveileder og helsecoach.

Hun har flere års erfaring med å jobbe innenfor rus og psykisk helse. Samt at hun lenge har vært en del av vårt FUS-Team. 

 

Nina W. Waage 

Medlemsansvarlig

Nina har gjennom flere år jobbet i service/sikkerhetsbransjen, samtidig som hun også jobber innen landbruk med småfe.Interessen for helse og kosthold har vært tilstede i flere år. Etter at hun selv erfarte hva FUS-mat kan gjøre med helsen, vil hun nå bidra med å inspirere andre til å ta gode valg i hverdagen.

 

Magnar A. Hauge

Salgsansvarlig 

Magnar er utdannet økonom fra BI og har lang fartstid fra inn og utland. Han har jobbet innen forsikring, hotell, treningsbransjen både i Norge og USA og Studentsamskipnaden SiO. 

Hovedoppgaver har alltid vært å bygge opp eller endre noe. 

Levende opptatt av kosthold og trening har Magnar etterhvert dreid fokus mot hva det er som bidrar til optimal helse og god livskvalitet. Hos oss har han ansvar for salg i alle former og fasonger og er stort alltid blid.

 

Kontakt: [email protected]

HOLD DEG OPPDATERT 

Få nyhetsbrev med motivasjon og andre tilbud tilsendt på mail: