KYLLINGFILET FYLT MED GRØNNSAKER
4 porsjoner

INGREDIENSER:
-
4 kyllingfileter
-
1 squash, i tynne skiver
-
2 paprika, i strimler
-
1 rødløk
-
100 g revet ost
-
Salt og pepper
-
2 ts paprikapulver (gjerne røkt)
-
1 ss frisk rosmarin
FREMGANGSMÅTE:
Skjær ca. 5 snitt i hver kyllingfilet. Krydre kyllingen med salt, pepper og paprikapulver.
Legg en grønnsaksskive og litt rosmarin i hvert snitt i kyllingen. Ha på revet ost.
Krydre gjerne litt ekstra på toppen.
Stekes i ovn på 220° C i ca. 25 min til kyllingen er gjennomstekt.
TIPS:
Server gjerne med blomkålris som du steker i smør og tilsetter sukkererter og soltørket tomat.
Du kan også steke grønnsakene du ikke får plass til i kyllingen. Kutt resten av squashen, rødløken og paprikaen i terninger og stek i smør.



Bli med inn i Frisk uten sukker sin oppskriftsportal!
Oppskriftene er ment som ett lavterskeltilbud for deg som ønsker å generelt bli inspirert til å gjøre små tiltak i hverdagen som til sammen vil kunne bedre din helse.
Du vil få tilgang til portalen på web og i app, slik at du enkelt kan finne frem til oppskriftene der du er.
KUN 199 KR FOR TILGANG I ETT HELT ÅR
Betal med kort


Gratis oppskriftshefte
Vi har satt sammen ett e-hefte med nydelige sukker- og glutenfrie oppskrifter.
Disse oppskriftene viser hvordan oppskrifter uten sukker og lave på karbohydrater overhodet ikke er kjedelig!
Om dette høres interessant ut, skriv inn navn og e-post i feltet for oppskrifter så sender vi dem til deg på mail :D