KYLLINGFILET FYLT MED GRØNNSAKER 

 4 porsjoner

INGREDIENSER:

 

  • 4 kyllingfileter

  • 1 squash, i tynne skiver

  • 2 paprika, i strimler

  • 1 rødløk

  • 100 g revet ost

  •  Salt og pepper

  • 2 ts paprikapulver (gjerne røkt)

  • 1 ss frisk rosmarin

FREMGANGSMÅTE:

Skjær ca. 5 snitt i hver kyllingfilet. Krydre kyllingen med salt, pepper og paprikapulver. 

Legg en grønnsaksskive og litt rosmarin i hvert snitt i kyllingen. Ha på revet ost.

Krydre gjerne litt ekstra på toppen.

Stekes i ovn på 220° C i ca. 25 min til kyllingen er gjennomstekt.

 

TIPS:

Server gjerne med blomkålris som du steker i smør og tilsetter sukkererter og soltørket tomat. 

Du kan også steke grønnsakene du ikke får plass til i kyllingen. Kutt resten av squashen, rødløken og paprikaen i terninger og stek i smør.

Bli med inn i Frisk uten sukker sin oppskriftsportal!

Oppskriftene er ment som ett lavterskeltilbud for deg som ønsker å generelt bli inspirert til å gjøre små tiltak i hverdagen som til sammen vil kunne bedre din helse.

Du vil få tilgang til portalen på web og i app, slik at du enkelt kan finne frem til oppskriftene der du er.

KUN 199 KR FOR TILGANG I ETT HELT ÅR

Betal med kort

Gratis oppskriftshefte 

Vi har satt sammen ett e-hefte med nydelige sukker- og glutenfrie oppskrifter.

Disse oppskriftene viser hvordan oppskrifter uten sukker og lave på karbohydrater overhodet ikke er kjedelig!

Om dette høres interessant ut, skriv inn navn og e-post i feltet for oppskrifter så sender vi dem til deg på mail :D 

Ja, jeg ønsker å få nydelige oppskrifter tilsendt på mail!