VELKOMMEN TIL 

FRISK UTEN SUKKER  


Norges ledende kompetansesenter på sukkeravhengighet

Ønsker du en ny oppskrift hver uke?

Bli med i

 Bedre Helse Klubben!

Som medlem i Bedre helse klubben får du hver uke tilsendt en mail med diverse inspirasjon og motivasjons-innhold. Vi vil dele ulike former for tips, lydfiler, oppskrifter m.m. hver eneste uke.

Klubben er ment som ett lavterskeltilbud for deg som ønsker å generelt bli inspirert til å gjøre små tiltak i hverdagen som til sammen vil kunne bedre din helse.

Vi kjører nå ett lanseringstilbud av klubben til KUN 49 kr/ mnd, uten binding!  Du kan altså når som helst si opp.

BLI MED I KLUBBEN HER!

Bli den BESTE VERSJONEN av deg!

MED HJELP FRA FRISK UTEN SUKKER

Vi har laget ett helt nytt kurs!

Sukkeravhengig?

 Veien ut av sukkerfellen

 

Føler du at du har et problematisk forhold til sukker, eller kanskje er ustoppelig når det kommer til potetgull, pizza, boller eller annen snacks?

Vi har nå laget ett kurs som vil gi deg alt du trenger å vite for å komme deg ut av sukkerfellen!

 

MER INFO OM KURSET HER!

Det å sitte her å prøve og skrive ned hva fus her gjort for meg er egentlig veldig vanskelig, fordi bare å tenke på det gjør meg så utrulig emosjonell at tårene bare triller ned.

FUS har bokstavlig talt gitt meg livet tilbake og et nytt og bedre liv. 

Rakel

Linda
 

Jeg har det bedre enn noen gang. Helt FUS fra dag en, kun én vanskelig dag på disse 9 mnd. Ingen oppblåsthet og ingen allergi lengre. Kunne kose meg ute i sommer og åpne verandadøren for første gang på kanskje 20 år. Hatt kraftig allergi siden jeg var 20 år. Dusj på hele familien var ett must for å komme inn.

Siste månedene før jeg startet på kurs hos FUS besto mine matvaner av ingen frokost, lite lunsj , boller på bussen hjem fra jobb, middag og nugatti som ble inntatt med skje. Jeg sovnet gjerne på sofaen. Våknet pga smerter i skuldra og når jeg kom meg i seng slet jeg med å sove igjen. Neste morgen var jeg utslitt. 

Tankekjøret angående mat på dagtid var også utmattende.

Da jeg oppdaget FUS ble jeg superinspirert. Det jeg ikke var forberedt på var at alt tankekjør om mat skulle bli borte, jeg tenker klarere, energien kom tilbake, jeg sover bedre om natten og jeg ble rett og slett en lykkeligere person

Randi

Skaff deg bestselgeren 

SUKKERAVHENGIG?

BLI FRISK UTEN SUKKER  

TILGJENGELIG I EN BUTIKK NÆR DEG ELLER HOS BOKHANDLERE PÅ NETT

KJØP BOKEN HER!

HOLD DEG OPPDATERT!


Få nyhetsbrev med motivasjon og tilbud tilsendt på mail: