HVEM ER VI?

 

FRISK UTEN SUKKER AS BLE ETABLERT I 2017. VI ER SPESIALISERT PÅ Å HJELPE MENNESKER MED EN SUKKERAVHENGIGHET, OG BRENNER FOR Å FÅ NED DET GENERELLE SUKKERFORBRUKET I SAMFUNNET. ​

Gründer og daglig leder av Frisk uten sukker AS er Bente Josefsen. Hun har sin utdannelse fra avhengighetsmedisin med spesialisering i sukkeravhengighet. Med seg har hun et team bestående av ulike ressurspersoner. Disse har bakgrunn som blant annet klinisk ernæringsfysiolog, sykepleier, kokk og rus-konsulent. Alle i teamet bidrar til støtte og veiledning av våre medlemmer i FUS Premium.

I januar 2021 ga Bente Josefsen ut boken Sukkeravhengig? Bli Frisk uten sukker på Gyldendal forlag. Boken ble umiddelbart en bestselger. Bente er ofte å se i media, og var blant annet på God morgen Norge nylig.

Frisk uten sukker tilbyr også foredrag til konferanser, bedrifter, etater, skoler og institusjoner. Vi er kjent for inspirerende foredrag med mange overraskende fakta.

Om du ønsker å holde deg oppdatert på informasjon rundt sukker, og mer inspirasjon kan du bli med i FUS-gruppen på facebook i regi av Frisk uten sukker og følge vår bedriftside Frisk uten sukker.

 

Bente Josefsen

Daglig leder

Bente er utdannet innen avhengighetsmedisin med spesialisering på sukkeravhengighet. Hun er den eneste med denne bakgrunnen som tilbyr bistand til mennesker med sukkeravhengighet i Norge. I tillegg til å være utdannet sukkeravhengighetsterapeut er hun også utdannet innen arbeidsrettet rehabilitering, er friskvernkonsulent og kommunikolog.

I 14 år har hun holdt kurs, foredrag og jobbet med coaching. 
Hun er kjent for sin fagkompetanse på sukkeravhengighet, gode humør og evne til å inspirere. 

 

Marie E.O. Storlien

Klinisk ernæringsfysiolog

Marie er autorisert Klinisk ernæringsfysiolog med master fra Universitetet i Bergen (UiB) og har bred kunnskap innen ernæringsfaget. 

Hennes interesse for ernæring oppstod da hun var på utveksling i USA hvor holdninger, kultur og forståelsen av ernæring på mange  måter var annerledes fra hva det er her i Norge.

Etter sin master valgte hun å ta en videreutdannelse innen økonomi og ledelse.

HOLD DEG OPPDATERT 

Få nyhetsbrev med motivasjon og andre tilbud tilsendt på mail: